Recept: Thaise groene currysoep

Thaise groene currysoep:
Ingrediënten voor 4 personen:
- 1,5 liter water
- 1,5 groente bouillon blokje
- 2 el ketjap
- 1 blik kokosmelk light (400 ml)
- 1 bakje groene currypasta (Conimex)
- 350 gram kipfilet
- 125 gram noedels
- 400 gram oosterse wok groenten
350 kcal per portie
Kook 1 liter water en los hierin het groente bouillonblokje op.
Snij de kipfilet in redelijk grote stukjes.
Doe de kokosmelk en ketjap in de pan en voeg vervolgens de groene currypasta toe (als je van pittig houdt, kun je een heel bakje toevoegen. Anders een halve). Laat dit 3 minuten koken.
Voeg vervolgens de kipfilet stukjes toe en laat dit 10 min zachtjes doorkoken. Roer tegelijkertijd het geheel goed door.
Doe daarna de wok groenten erbij en laat 5 minuutjes zacht doorkoken en schep het vervolgens in soepkommen.
Eetsmakelijk!