De diëtist

Ik ben Raisa Jonkman, gediplomeerd diëtist en sinds 2016 praktijkhouder van Diëtistenpraktijk Start Today.

 

De titel diëtist is een bij de wet beschermde titel die alleen mag worden gevoerd na afronding van een erkende vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld voedingsdeskundigen en gewichtsconsulten, die vaak alleen een cursus hebben gevolgd voor het begeleiden bij het afvallen.

Om de kwaliteit van het beroep diëtist te kunnen waarborgen, sta ik ingeschreven in het basisregister van het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit garandeert dat ik door het volgen van bijscholingen bij blijf in mijn vakgebied en dat ik voldoe aan de gestelde kwaliteitsnormen. Mijn specialisaties zijn overgewicht / obesitas, bariatrische chirurgie, hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en emotie-eten. Daarnaast ben ik lid van de Diëtisten Coöperatie Nederland.

Ik ben een diëtist met een grote passie voor het vak die ook uit eigen ervaring weet hoe lastig het is om een ander eetpatroon aan te leren. Ik ben deskundig op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid en zal u professioneel begeleiden bij al uw voedingsvragen.

 

Mijn missie? Mensen fit en energiek laten voelen door middel van de juiste voeding en het aanleren van een gezonde leefstijl. Ik zal geen streng dieet voorschrijven, maar in overleg met u een haalbaar voedingsplan opstellen dat past binnen uw mogelijkheden en wensen. Hierbij wordt stap voor stap te werk gegaan, zodat u het ook op de lange termijn kunt volhouden. Het gaat immers om blijvende gedragsverandering, want zo kunt u fit en energiek ouder worden.

'Geen streng dieet, maar een gezonde leefstijl'

De diëtist geeft heel duidelijk uitleg over alles. Het voedingsadvies is op maat gemaakt en daardoor makkelijk vol te houden. Daarnaast is ze altijd bereikbaar als dat nodig is!

Ruben

Cijfer: 9

Openingstijden*

Maandag: 17:00 tot 21:00

Dinsdag: 08:30 tot 21:00

Woensdag: 08:30 tot 21:00
Donderdag: 17:00 tot 21:00

Vrijdag: 17:00 tot 21:00

*Op afspraak

Locaties

Dorpshuis De Meerkoet in Lisserbroek

Krabbescheerstraat 1

2165 XG Lisserbroek

ProGym fitness in Hillegom

Vosselaan 156 A

2181 CD Hillegom